Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Akgün ile emniyet personeli, Kızılaya kan bağışında bulundu


MUĞLA (A.A) - Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve emniyet personeli, Kızılaya kan bağışında bulundu.
     Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum Emniyet Müdürlüğünce Kızılaya kan bağışında bulunuldu. Emniyet müdürlüğü önünde düzenlenen etkinliğe Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere çok sayıda emniyet personeli katıldı.
     Akgün, polis teşkilatının sosyal içerikli her konuda duyarlılığının olduğunu söyledi.
     Polis haftası etkinlikleri çerçevesinde kan bağışında bulunduklarını belirten Akgün, "Personelimizle kan vermek, bir hayat kurtarmaktır anlamında, ciddiyetinde ve duyarlılıkla kan veriyoruz. Toplumumuzu da kan vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.
     Marmaris Kan Bağış Merkezi doktorlarından Ruhi Gündüz ise emniyet teşkilatına kan bağışına destek verdikleri için teşekkür etti.
     Muğla bölgesinin kan bağışı anlamında çok önemli olduğuna dikkati çeken Gündüz, "Türkiyedeki kan bağışının yüzde 20si bu dar bölgeden alınıyor. İkinci bölge ise İstanbul bölgesi ve çevreleri. Polisimiz her yönden önderdik yapıyor. Onların desteklerine ve katkılarına teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER