Polonyalı gazeteciler birincilik için yarıştı

Polonyalı gazeteciler birincilik için yarıştı -Palandöken Kayak Merkezinde düzenlenen Serbest Stil Slalom Yarışlarında 30 Polonyalı gazeteci, dereceye girebilmek için mücadele etti


ERZURUM (A.A) - Palandöken Kayak Merkezinde Serbest Stil Slalom Yarışlarında 30 Polonyalı gazeteci, dereceye girebilmek için mücadele etti.
     Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında Polonyadan Erzuruma gelen kafilede yer alan gazeteciler için Palandökende kayak yarışları düzenlendi.
     Serbest Stil Slalom Yarışmasına, yaşları 20-45 arasında değişen yaklaşık 30 Polonyalı gazeteci katıldı. Erzurumlu kayak hocalarının gözetiminde yapılan yarışlarda, bazı Polonyalı gazetecilerin kapıları geçerken zor anlar yaşadığı görüldü.
     Polonyalı gazeteci Makgorzata Mıssaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de yarışlara katıldığını, ilk kez geldiği Palandökeni çok beğendiğini söyledi.
     Kafilede yaklaşık 70 gazetecinin olduğunu belirten Mıssaz, Türkiyede daha önce Alanyada tatil yapmıştım. İlk kez Türkiyede ilk kayak tecrübemi Palandökende yaşadım. Erzurumu çok beğendim. Bizim için özel düzenlenen yarışlar da çok eğlenceli geçti. Tekrar Erzuruma gelerek bu güzel ortamı yeniden yaşamak istiyorum dedi.
     Yarışlarda dereceye giren Polonyalı gazetecilere, Erzurum Valiliği tarafından düzenlenecek programla ödülleri verilecek.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Polonyalı gazeteciler birincilik için yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER