Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı

Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı -Birlik Haber-Sen Erzurum Şube Başkanı Yıldırım: PTT çalışanlarının sendika olarak bugün olduğu gibi bundan sonrada haklarını aramaya devam edeceğiz


ERZURUM (A.A) - Birlik Haber-Sen Erzurum İl Başkanı Abdulhekim Yıldırım, TBMMye gönderilen Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısının Bayındırlak, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda görüşülmeye başlandığın söyledi.
     Yıldırım, sendikada yaptığı açıklamada, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlunun komisyonda yapılacak toplantıda bütün konuları görüşeceklerini kaydetti.
     Çalışanların istediği hakların verilmesi için sendika olarak çalıştıklarını ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:
     Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısında posta dağıtıcılarına fiilli hizmet süresi zammı, kurum karından yüzde 20 pay verilmesi, fakülte mezunu dağıtıcılarımızın memur olması, şirket sözleşmeli statüsüne geçiş için 1 yıllık sınırın kaldırılması, iş güvencesinin sağlanması hususlarının değiştirileceği yönünde hükümet yetkililerinden söz alındığını bilmenizi isteriz.
     Yıldırım, PTTnin değerli çalışanlarının hakkını alabilmeleri için genel yetkili sendika olarak bugüne kadar her platformda gerekli çalışmaları yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Posta Hizmetleri Kanunu Tasarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER