Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Tarsus Belediyesi Baş Antrenörü Orak: İyi mücadele ettik ama kaybettik -Galatasaray Baş Antrenörü Memnun: Sahaya çıkıp, takım gibi oynadık


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Galatasaraya 75-56 yenilen Tarsus Belediyesinin Baş Antrenörü Olcay Orak, müsabakayı iyi mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini söyledi.
     Orak, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, kendi sahalarında oynadıkları ilk maçı kazanmak için mücadele ettiklerini belirtti.
     Galatasarayın güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Orak, İyi mücadele ettik ama kaybettik. Ancak biz de güçlü ekibiz. Karşılaşma boyunca bizi inanılmaz bir şekilde destekleyen taraftarlarımızın desteği maçın önüne geçmiştir. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi olacağız. 2 oyuncumuzun form probleminin de olması bizim için iyi olmadı. Artık bundan sonraki karşılaşmalarımızdan daha iyi sonuçlar elde edeceğimizi umuyorum dedi.
    
     -Galatasaray cephesi-
    
     Galatasaray Baş Antrenörü Ekrem Memnun ise Tarsus Belediyesi karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Rakiplerine karşı rahat bir oyun sergilediklerini anlatan Memnun, Birkaç basit hata yaptık. Bu karşılaşmayı kaybetseydik üçüncü sırada olacaktık. Bundan sonra play off için gücümüzü göstereceğiz. Sahaya çıkıp, takım gibi oynadık. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Tarsus Belediyesi oyuncularını da kutluyor, başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Ömer Yıldız
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER