Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Tunçkol: -Savunmada yine maç kazanılması imkansız 88 sayı yedik, savunma problemini çözemediğiniz taktirde kazanmak da zor oluyor


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Türk Telekoma yenilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Altar Tunçkol, Savunmada yine maç kazanılması imkansız 88 sayı yedik, savunma problemini çözemediğiniz taktirde kazanmak da zor oluyor dedi.
     Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Tunçkol, sahalarında ilk galibiyeti almak istediklerini, fakat maça kötü başladıklarını söyledi. İlk periyotta hücumda istedikleri oyunu sergileyemediklerini ve 11 sayıda kaldıklarını ifade eden Tunçkol, 2. periyotta kendi oyunumuzu oynamaya başladık, fakat son yediğimiz üçlükle 7 sayı fark ile devreyi mağlup kapattık. İkinci devrede iyi oynadığımız, yakaladığımız bölümler oldu. Özellikle Rehanın fark 2 iken attığı üçlük girseydi bir sayı öne geçecektik. Döndü o top basket oldu. Türk Telekom tüm maçı çok iyi organize etti ve mağlup olduk. Türk Telekom kendi kapasitesinin üstünde bir oyun sergiledi. Tebrik ediyorum diye konuştu.
     Takımda sorunların devam ettiğine değinen Tunçkol, Savunmada yine maç kazanılması imkansız 88 sayı yedik. Savunma problemini çözemediğiniz taktirde kazanmak da zor oluyor dedi.
     Tunçkol, Aliağa maçını kazanmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.
    
     -Türk Telekom cephesi-
    
     Türk Telekom Başantrenörü Ahmet Bülbül ise takım olarak iyi oynadıklarını, deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Maça iyi başladıklarını ve üst üste sayılar bularak farkı açtıklarına değinen Bülbül, ikinci devrede ise rakibin iyi oyununa karşı savunmada ve hücumda etkili oynadıklarını kaydederek, maçı kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER