Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Bayramoğlu: -Hedefimiz ligde kalmak -Erdemirspor Başantrenörü Çıvgın: -Play-off yolunda çok ağır bir darbe aldık


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde Erdemirsporu deplasmanda 71-69 yenen Hacettepe Üniversitesinin başantrenörü Alp Bayramoğlu, Son saniye basketiyle maçı kazandık. Hedefimiz ligde kalmak dedi.
     Bayramoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok önemli bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
     Karşılaşmaya, Olin Edirne mağlubiyetinin verdiği moral bozukluğuyla hazırlandıklarını belirten Bayramoğlu, 17 sayılık farkın ardından ikinci yarı iyi bir dönüş yaptık. Erdemiri 25 sayıda tutmayı başardık. Ev sahibi takım kendi sahasında sert ve ritimli oynuyor. Son saniye basketiyle maçı kazandık. Hedefimiz ligde kalmak diye konuştu.
     Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın ise mağlubiyetten duydukları üzüntüyü dile getirdi. İlk yarısını 17 sayı önde kapattıkları maçı kaybettiklerine değinen Çıvgın, İkinci yarı savunmada enerjimiz düşünce maçı kaybettik. Play-off yolunda çok ağır bir darbe aldık. Toparlanmaya çalışacağız ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER