Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Hakan Acer: Galatasaray, Türkiyenin en sert savunma yapan takımı ve çok uzun oyuncuları var -Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun: Kadromuz ve oyuncularımız r


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Galatasaraya 60-49 yenilen Homend Antakya Belediyesinde başantrenör Hakan Acer, Galatasarayın Türkiyenin en sert savunma yapan takımı olduğunu ve çok uzun oyuncularının bulunduğunu belirtti.
     Hakan Acer, Antakya Spor Salonundaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasarayı kazandığı maç için tebrik etti.
     Takım olarak ilk devre ve son çeyrekte olumlu bir basketbol oynadıklarını ifade eden Acer, şöyle devam etti:
     Sadece 3üncü periyotta sıkıntılarımız oldu. İkinci devrenin başında çok boş atışlar kullandık. Galatasaray, Türkiyenin en sert savunma yapan takımı ve çok uzun oyuncuları var. Onlar bizi zorladı ve 3üncü periyotta oyunun ritmini kaybettik. Son periyotta toparlanmaya çalıştık. Maçı bir yere kadar getirmeye gayret ettik. Fakat maalesef olmadı, sonunu kazanarak bitiremedik. Bizi destekleyen taraftarları tebrik ediyoruz, onlardan özür diliyoruz, bir galibiyet hediye edemediğimiz için.
    
     -Galatasaray cephesi-
    
     Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise oyunun kontrolünün kendilerinde olmasına rağmen çok basit toplar kaçırdıklarını belirtti.
     Takımını kutlayan Memnun, Kadromuz ve oyuncularımız rakibe göre daha iyiydi, beklediğimiz bir galibiyet aldık. Lig devam ediyor. Çarşamba günü Fenerbahçe maçımız var, ona bakacağız. Top kayıpları yapmasaydık maç çok farklı olacaktı ama deplasmanda olmamıza rağmen galibiyet iyiydi. Takımımı kutluyorum, Homend Antakya Belediyesine başarılar diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Emin Sansar-Halit Demir / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER