Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: "Galatasaray çok güçlü bir takım" -Galatasaray Başantrenörü Memnun: "Play-off sürecinde oyunumuzu daha yukarı taşımalıyız"


HATAY (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Galatasaraya 67-52 yenilen Homend Antakya Belediyesinin başantrenörü Hakan Acer, "Galatasaray çok güçlü bir takım. İkinci devre çok sert savunma yaptılar" dedi.
     Acer, Antakya Spor Salonundaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasarayı tebrik ederek, yarı finalde başarı diledi.
     İlk devre iyi oynadıklarını belirten Acer, ancak güçlerinin bir yere kadar yettiğini vurguladı.
     Maçın kırılma anlarında uzun oyuncu sıkıntılarının kendini gösterdiğini dile getiren Acer, şunları kaydetti:
     "Uzun oyuncu rotasyonunu kullanamadık. Galatasaray çok güçlü bir takım. İkinci devre çok sert savunma yaptılar. Kolay sayılar bulamadık. Çok zorlama atışlara kaldık ve savunma direncimiz de düştü. Türkiye Basketbol Ligi sezonunu kapatmış oluyoruz. Sponsorlara teşekkür ediyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın elinden geleni yaptığını düşünüyorum."
    
     -Galatasaray cephesi-
    
     Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise maçın başında zorlandıklarını, ilk yarı iyi müdafaa yapamadıklarını belirtti.
     Homend Antakya Belediyesinin 5 kısa oyuncuyla mücadele ettiğine, bunun da kendilerine ters geldiğine değinen Memnun, ilk devre 39 sayı yediklerine dikkati çekti.
     İkinci yarı içeride konuşlanarak müdafaada değişiklik yaptıklarını kaydeden Memnun, şöyle konuştu:
     "Böylece gerçek müdafaamız ortaya çıktı. Hücumda daha dikkatli olmamız ve kaliteli basketbol oynamamız lazım. Play-off maçları kolay olmuyor. Takımlar kazanmak için her şeyini ortaya koyuyor. Şampiyon olmak istiyorsak, play-off sürecinde oyunumuzu daha yukarı taşımalıyız. Bu turu kazasız belasız geçtiğimiz için mutluyuz. Artık ikinci turdaki rakibimizi bekleyeceğiz."
    
     Muhabir: Emin Sansar / Kerem Kocalar / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER