PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Ankaragücü mazisine güveniyor -Kulüp Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu: Köklü mazimiz, inanılmaz taraftar desteğimizle başaracağımızdan şüphemiz yok


ANKARA (A.A) - Ligde Kartalspor karşısında ilk galibiyetini alan Ankaragücünde genel menajer Hikmet Hancıoğlu, Köklü mazimiz, inanılmaz taraftar desteğimizle başaracağımızdan şüphemiz yok dedi.
     Hikmet Hancıoğlu, AA muhabirine sezona karmaşık duygularla başlamak zorunda kaldıklarını belirterek, Geçen sene kötü bir sezon geçirdikten sonra bu sezonun çok zor geçeceğini biliyorduk. Ancak, köklü mazimiz, inanılmaz taraftar desteğimizle başaracağımızdan şüphemiz yok diye konuştu.
     Ligin ilk 5 haftasında güzel oynamalarına karşın hak ettikleri puanları alamadıklarını kaydeden Hancıoğlu, şöyle devam etti:
     Kartalspor karşısında alınan galibiyet bize büyük moral oldu. Ankaragücünün geleceğinden endişemiz yoktu, sadece biraz zamana ihtiyacımız vardı ve onu da aştık. Son yıllarda yaşadığımız kötü günleri geride bırakıp hep beraber bütün enerjimizi kulübümüze vererek en kısa zamanda arzuladığımız yere geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ankaragücü bir çınar, kökü de çok sağlam, kimsenin endişesi olmasın.
     Yönetim olarak Ankaragücünün geleceğinin temellerini atmaya çalıştıklarını, yetenekli, genç futbolcular ve muhteşem taraftarlarının desteğiyle, bütünleşerek beklenilen başarının yakalanacağını dile getiren Hancıoğlu, çıkış yakalayabilmek için Bucaspor karşılaşmasının çok önemli olduğunu söyledi.
     Taraftarı, pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadında saat 19.00da başlayacak maçta tribünlere davet eden Hancıoğlu, bütün biletlerin 5 liradan satılacağını sözlerine ekledi.
     Başkent temsilcisi, aldığı 1 galibiyet ve 1 beraberlik sonrası topladığı 4 puanla PTT 1. Ligde 17. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER