PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: -Karşıyaka maçında taraftarlarımızın galibiyet hasretine son vereceğiz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Erhan Altın, hafta sonu sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçında taraftarlarının galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi.
     Altın, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 9 haftada puan olarak çok kayıp yaşadıklarını anlattı.
     Ligde 9 haftalık periyotta sahada her maçta 3 puanı alacak konuma geldiklerini ancak 90 dakikanın sonunda hanelerine 3 puanı yazdıramadıklarını belirten Altın, şöyle devam etti:
     Oyun olarak bir sıkıntımız yok, çok iyi mücadele ediyoruz ama sıkıntımız galibiyet alamamamız. İyi oyunumuzu sahaya yansıtıyoruz, golü de buluyoruz ama biraz bireysel eksikliklerden ve adam paylaşımından kaynaklanan sorunlar nedeniyle gol yememiz kaçınılmaz oluyor. Adanaspor maçında da biz asla sahaya beraberlik için çıkmadık. Futbol ve 3 puan almak adına sahaya çıkıyoruz ve her şeyi yapıyoruz. Gol pozisyonlarına girdik, farkı artırabilirdik ancak boş kaleye bile golü atamadık. Böyle olunca futbol acayip bir oyun, cezasını hemen kesiyor. Yani güzel futbolumuza bu kötü netice yakışmadı.
     Birçok maçta beraberlik sendromu yaşadıklarını vurgulayan Altın, bunu futbolcularla birlikte aşacaklarını kaydetti.
     Hafta sonu sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçını bir dönüm noktası olarak gördüklerini dile getiren Altın, Bundan sonraki haftalara iyi başlamak adına Karşıyaka maçından 3 puan almayı hedefliyoruz. Karşıyaka maçında taraftarlarımızın galibiyet hasretine son vereceğiz. Bu maçta özellikle elimizden gelenin 10 katını sahaya yansıtacağız dedi.
     Altın, takımın gollerinin genellikle defans ve orta saha oyuncularından geldiğini anımsatarak, Devre arasında mutlaka forvet transfer etmeyi düşünüyoruz. Defansta oynayan Kere, 9 haftada 4 gol kaydetti. Bu sene Türkiye liglerinde bir ilk yaşanacak sanırım, defanstan gol kralı çıkartacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER