PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Adana Demirspor galibiyet serisi peşinde -Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde çıktığı 4 maçı kazanan Adana Demirspor, Ankaragücünden de 3 puan almak istiyor


ADANA (A.A) - PTT 1. Ligde, ilk 5 hafta galibiyetle tanışamayan ve yeni Teknik Direktörü Mustafa Uğur yönetiminde çıktığı 4 maçı da kazanan Adana Demirspor, Ankaragücü karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak istiyor.
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Aytaç Durak Tesislerindeki antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları Ankaragücü maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
     Ankaragücünün çok dinamik, rakiplerine göre daha arzulu ve istekli bir takım olduğunu belirten Uğur, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
     Ankaragücü maçıyla galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Uğur, şöyle konuştu:
     Bu maçın zorluk derecesi çok fazla olacak. Üst üste aldığımız 4 galibiyetin ardından Ankaragücü maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takım olarak ne kadar çok müsabaka kazanırsak, bize o kadar çok artı sağlayacak. Bütün maçlarda olduğu gibi bu müsabakaya da bir final havasında hazırlanıyoruz. Oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık. Futbolcularımız ciddi bir şekilde çalışıyorlar. Bu huzur ortamının ve istikrarın devam etmesi için, zorluk derecesi çok fazla olan müsabakayı lehimize çevirmemiz gerekiyor. Oyuncularımızın maçı kazanma kararlılığını sahaya yansıtacakları kanaatindeyim. İnşallah bu arzu ve istek bizi hedefimize ulaştırır.
    
     Muhabir: Adana / Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER