PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Ankaragücü Teknik Direktörü Kaplan: -Boluspor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücünün teknik direktörü Mustafa Kaplan, Boluspor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
     Karaçayır Tesislerinde Boluspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4üncü tur maçında Beşiktaş karşısında hak etmedikleri mağlubiyet alarak elendiklerini anlattı.
     Boluspor maçına yoğunlaştıklarını ifade eden Kaplan, rakiplerini yakından takip ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Oğuz hocamız geldi ve yeni bir kan değişimi oldu. Oğuz hocam da Bolu halkı ve takımıyla bütünleşme sağlayacaktır. Bolusporun hangi oyuncusunun neler yapabileceğini çok iyi analiz ettik, oyuncuların bazılarını tanıyorum zaten. İçeride oynuyorlar ve avantajları yüksek görünüyor ama biz bunu kendi lehimize çevireceğiz. Buradan 3 puanla döneceğiz çünkü bizim de aslan gibi yürekli, savaşan, mücadele eden askerlerimiz var. Oynadığımız futbol ortada.
     Boluspordan çekindiğimiz yok, onların şansı neyse bizim de şansımız aynıdır. Boluspor maçıyla iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz.
     Teknik direktör Oğuz Çetinin Bolusporla anlaşmasını da değerlendiren Kaplan, her kan değişiminde farklılık olduğunu kaydederek, Çetinin takımda bütünleşmeyi sağlayacağını vurguladı.
     Kaplan, Mert Erdoğan, Timur, Kaan, Mert, Volkan ve Mehmet Taşçının sakatlıklarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
     Ankaragücü, 6 puanla ligde son sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER