Rakip takımın futbolcusunu övünce kulübüyle ilişiği

Rakip takımın futbolcusunu övünce kulübüyle ilişiği kesildi -Sosyal paylaşım sitesinde, Beşiktaşlı Fernandes için "İzlemeye gidiyorum, gol atarsa bağırmam inşallah" mesajı yazan Bursasporun A2 takımı oyuncusu, kulüpten uzaklaştırıldı


BURSA (A.A) - Sosyal paylaşım sitesinde, bugün Bursaspor ile karşılaşacak Beşiktaşın futbolcusu Fernandes hakkında mesaj yazan Bursasporun A2 takımı oyuncusunun, kulüple ilişiği kesildi.
     Alınan bilgiye göre, yeşil-beyazlı kulübün A2 takımının forveti Osman Talha Kotaran, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi sosyal paylaşım sitesi twitter hesabında, "Bugün Fernandesi izlemeye gidiyorum, gol atarsa bağırmam inşallah" şeklinde mesaj paylaştı.
     Bunun üzerine genç oyuncu, yeşil-beyazlı taraftarlardan yoğun tepki aldı. Tepkilerin ardından Kotaranın, yönetim kurulu kararıyla takımla ilişiği kesildi.
     Kararın ardından tekrar mesaj yazan Kotaran, "Her genç futbolcunun olduğu gibi benim de örnek aldığım idolüm vardı. Bu da Fernandes, ben bunu sadece dile getirdim. Böyle bir yazıdan insanın futbol hayatının bitirilmesi beni çok üzdü" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Rakip takımın futbolcusunu övünce kulübüyle ilişiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER