Rakiplerine tulum peyniri ikram ettiler

Rakiplerine tulum peyniri ikram ettiler -Bölgesel Bayanlar Voleybol Liginde mücadele eden Erzincan Geçit Belediye Kız Voleybol takımı oyuncuları, Trabzon Akademik Gençlikspor maçı öncesi rakiplerine, taraftarlara ve hakemlere tulum


ELAZIĞ (A.A) - Bölgesel Bayanlar Voleybol Liginde mücadele eden ve Voleybol Bayanlar 3. Ligine terfi maçlarına katılmak üzere Elazığa gelen Erzincan Geçit Belediye Kız Voleybol takımı oyuncuları, rakiplerine, taraftarlara ve hakemlere tulum peyniri ikram etti.
     Erzincan Geçit Belediye Kız Voleybol takımı oyuncuları, Elazığ Ahmet Aytar Spor Salonundaki Trabzon Akademik Gençlikspor maçı öncesi oyunculara, taraftarlara ve maçın hakemlerine tulum peyniri ikramında bulundu.
     Erzincan Geçit Belediye Kız Voleybol takımı sorumlusu Deniz Ergün, 5 yıldır bölgesel ligde mücadele ettiklerini, takımın şehirlerinin küçük bir beldesine ait olduğunu kaydetti.
     Erzincanı temsil ettiklerini ve kentlerini diğer yönleriyle de tanıtmak için çaba harcadıklarını aktaran Ergün, "Kızlarımız ilimizin tanıtımı için oldukça özveri gösteriyor. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının da desteğiyle tulum peynirimizi burada gurup müsabakalarına gelen 8 ilin takımlarına, müsabakaları izlemeye gelen Elazığlı sporseverlere ve hakemlere tattıracağız. Burada kızlarımız kendi elleriyle lavaşa sardıkları tulum peynirimizi dağıtacak" dedi.
     Ergün, her karşılaşma öncesi tulum peyniri ikramını gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.
     Maçı, Trabzon Akademik Gençlikspor 3-0 kazandı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Rakiplerine tulum peyniri ikram ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER