Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Bilecik ve ilçelerinde bayramlaşan protokol üyeleri, huzurevi, sevgievleri ve şehit yakınları ziyaret etti


BİLECİK (A.A) - Bilecikte protokol üyeleri toplu bayramlaşmada bulunarak, huzurevi, sevgievleri ve şehit yakınlarını ziyaret etti.
     Bilecik Kültür Hizmetleri Binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Vali Halil İbrahim Akpınar, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Vali Yardımcıları Süleyman Deniz ve Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı.
     Toplu bayramlaşmanın ardından Vali Akpınar, Belediye Başkanı Yağcı ve beraberindekiler, Bilecik Valiliği Huzurevindeki yaşlıları, Sevgievlerinde kalan çocukları ve şehit yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
    
     -Bozüyükte bayramlaşma-
    
     Bozüyük ilçesinde, protokol ile vatandaşlar bayramlaştı.
     Belediye Düğün Salonundaki bayramlaşmaya, Bozüyük Kaymakam Vekili Oğuz Alp Çağlar, Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Belediye Başkan Vekili Ayhan Ersoy, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları ve partililer, kurum amir ve müdürlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.
     Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşmada, küçük çocuklar protokol üyelerinden harçlık aldı.
    
     -Gölpazarında bayramlaşma-
    
     Gölpazarındaki bayramlaşma töreni, öğretmenevinde gerçekleştirildi.
     Bayramlaşmaya, Kaymakam Ömer Şahin, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Binbaşı Erdal Müniroğlu, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Ahmet Tuna, Emniyet Amiri Fatih Doğan, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
     Kaymakam Şahin bayram mesajında güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu olan bir bayram dileğinde bulunduğunu belirtti.
    
     -Pazaryerinde bayramlaşma-
    
     Pazaryeri ilçesindeki bayramlaşma, geleneksel hale getirilen toplu buluşmayla başladı.
     Yaklaşık 5 bin kişiyi bulan kalabalık, bayramlaşmadan sonra kabristanlık içindeki aile mezarlarını ziyaret etti.
     Protokolün de olduğu bayramlaşma törenine Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İsmail Erdin, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İl Genel Meclisi üyesi Nazmi Ceyhan, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turan, CHP İlçe Başkanı Ömer Berk, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Zafer Özuğur / İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER