Recep Sarıbaş mesai arkadaşları ile vedalaştı

Recep Sarıbaş mesai arkadaşları ile vedalaştı


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediye Hesap İşleri Müdürü Recep Sarıbaş, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kendi adına verdiği yemekte mesai arkadaşları ile vedaşlaştı.
     Veda yemeğine Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.
     Büyükkılıç yemekte yaptığı konuşmada hem Kayseri şehrine, hem belediyeye hem de çalışanlarına vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı Sarıbaşa teşekkür etti.
     Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan ise Kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini her zaman önemsiyoruz. Melikgazi olarak, gerek kaymakamlık gerekse belediye bünyesinde faaliyet gösteren birimler arasında ve müdürler arasındaki dayanışma işlerin daha hızlı ve seri olmasında çok büyük bir etkendir. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     29 yıl hizmet verdiği Kayseri Belediyecilik süresince yedi belediye başkanı ile birlikte çalıştığını belirten Recep Sarıbaş, tecrübeleri ve birikimleri ile her zaman belediye çalışanlarına yardımcı olacağını sözlerine ekledi
     Veda yemeğinde hizmetlerinden dolayı Recep Sarıbaşa plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Recep Sarıbaş mesai arkadaşları ile vedalaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER