Reklam tabelası pahalı olunca direğe otomobil

Reklam tabelası pahalı olunca direğe otomobil koydu -Bartında bir otomobil tamircisi, fırtınada uçan reklam tabelasının yenisini pahalı bulunca, tabela direğinin üzerine çalışır durumdaki otomobili monte etti -Oto tamircisi Ko


BARTIN (A.A) - Selim Bostancı - Kasım Sakallı - Bartında bir otomobil tamircisi, fırtınada uçan reklam tabelasının yenisini pahalı bulunca tabela direğinin üzerine çalışır durumdaki otomobilini monte etti.
     Gecen Köyü mevkisinde oto kaporta, boya ve motor servisi bulunan Mithat Koçun(47) iş yerinin önündeki reklam direğine monte ettiği otomobili görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
     Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte önceki aylarda yaşanan fırtınada reklam tabelasının yerinden uçarak zarar gördüğünü söyledi.
     Yeniden tabela yaptırmak isteyince 4 bin liralık fiyat teklifi verildiğini kaydeden Koç, bu miktarın çok yüksek olduğunu ifade etti.
     Koç, şöyle konuştu:
     Ne yapabilirim diye düşünürken tabela direğinin üzerine, otomobil koymak geldi. Çalışır durumdaki 1990 model otomobili boyadım, çelik jant taktım ve vinç yardımıyla dört metre yükseklikte direğin üzerine monte ettik. Otomobili, insanların ilgisini çekerek müşteri sayımızı arttırmak için reklam amaçlı kullanmak istedik.
     Otomobili görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemediğini kaydeden Koç, Reklam panosu yerine koyduğumuz otomobil, sektörümüzle de ilgili olunca daha anlamlı oldu. Otomobil, hem panodan daha ekonomik hem de daha çok dikkat çekiyor. Bu sayede müşteri sayımızda ciddi bir artış gözlemledik diye konuştu.
    
     -Direk üstündeki otomobil müşteri çekiyor-
    
     Oto tamircisine otomobilini getiren Erdal Telli de tabela yerine konulan otomobilin dikkat çektiğini belirterek, kendisinin de bu sayede geldiğini söyledi. Telli, Burada tabela olsaydı, bu kadar fazla dikkat çekmezdi. Bu araç, çok büyük reklam olmuş diye konuştu.
     İstanbuldan memleketi Bartına akraba ziyaretine geldiğini belirten Müzeyyen Akman ise aracında arıza meydana geldiğini ve reklam için konulan aracı görünce oto tamircisini tercih ettiğini belirtti.
    
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Reklam tabelası pahalı olunca direğe otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER