Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -Türkiye Gençlik Birliği ve İşçi Partisi üyelerinin de aralarında olduğu grup, düzenledikleri eylemle saldırıları kınadı


HATAY (A.A) - Hatayın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen bombalı saldırılar, Türkiye Gençlik Birliği ve İşçi Partilerin de aralarında bulunduğu grup tarafından düzenlenen eylemle kınandı.
     Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin flamaları bulunan grup, Antakyadaki Saray Caddesinde toplanarak, Reyhanlı halkının yanında olduklarını belirten sloğanlar atıp, saldırıya tepki gösterdi.
     CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, burada yaptığı konuşmada, halkın arasına hiç kimsenin etnik kimlik ayrımını sokamayacağını söyledi.
     Reyhanlı halkının her zaman yanında olduklarını ifade eden Akgöl, saldırılarda hayatını kaybedenler için tüm Türkiyeye başsağlığı diledi.
     CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ve İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçekin de konuşma yaptığı eyleme katılanlar, yürüyüş yaptıktan sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş-İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER