Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sünbül: İnsan odaklı çalışarak sağlık hizmetlerinin daha iyi seviyeye çıkararak, birliğimizin farkındalığını ortaya koymaya çalışıyoruz"


RİZE (A.A) - Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şafak Sünbül,
     Sünbül, değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 3.5 aylık zaman sürecinde hizmet odaklı çalıştıklarını ve kısa zamanda iyi bir mesafe kaydedildiğini belirtti.
     Birlik ve birliğe bağlı sağlık tesislerinde çalışanlarının hedefinin, halka sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini her geçen gün daha da artırabilmek, sağlık hizmetlerini insan odaklı, verimli sunmak olduğunu ifade eden Sünbül, Sağlık hizmetlerini nitelik ve nicelik olarak daha iyi seviyeye çıkarmak, halkımızın sağlık sorunlarına çözümler üreterek Kamu Hastaneler Birliğinin farkındalığını ortaya koymaya çalışıyoruz dedi.
     Kamu hastaneler Birliği olarak yepyeni bir yapının içerisinde olduklarını kaydeden Sünbül, İş odaklılığının yanında ekip ruhu ile çalışmaktayız. Ekip ruhunun güçlenmesi için mesai saati dışında bu tür organizasyonlara devam edeceğiz diye konuştu.
     Kamu Hastaneler Birliğinde çalışan 26 kişi, hastanelerde bulunan 2 bine yakın personelle hizmet ettiklerini dile getiren Sünbül, özveriyle çalışan personele teşekkür etti.
    
     Muhabir: Salih Yıldırım
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER