Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın: -Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Adnan Menderes bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse Tayyip Erdoğan da o kadar hizmet etmiştir -(Hz. Muhammede hakaret içeren film) B


YOZGAT (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Adnan Menderes bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse Tayyip Erdoğan da o kadar hizmet etmiştir dedi.
     Aydın, Saadet Partisi Yozgat İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, parti genel merkezi olarak 81 il ve 957 ilçeyi ziyaret ettiklerini belirtti.
     Türkiyenin en önemli meselesinin terör olduğunu ifade eden Aydın, Terör artarak devam etmektedir. Annelerin yüreklerine kor düşmektedir. Her geçen gün şehit verdiğimiz evlatlarımızın sayısı artmaktadır. Her geçen Türkiye terörle mücadelede bir çaresizliğe doğru itilmektedir diye konuştu.
     Aydın, Saadet Partisi olarak hiç bir kurumu ve siyasi partiyi haksız yere eleştirmediklerini dile getirerek, şunları söyledi:
     Evet AK Parti bu ülkeye hizmet etmiştir. Ama Anavatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Doğru Yol Partisi, bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse AK Partide o kadar hizmet etmiştir. Daha fazlası değil. Başka bir ifadeyle Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Adnan Menderes bu ülkeye ne kadar hizmet etmişse Tayyip Erdoğanda o kadar hizmet etmiştir. Daha fazlası değil.
    
     -Peygamberimize, hakaret içeren film-
    
     Son günlerde dünyada son derece önemli olaylar yaşandığına işaret eden Aydın, ABDdeki Hazreti Muhammede hakaret içeren film nedeniyle çıkan olayların İslam dünyasını olumsuz etkilediğini söyledi.
     Bu film son derece kepazeliktir. Fevkalade provokatif bir hadisedir diyen Aydın, şöyle devam etti:
     Bu film sonunda kime yarayacak- Yine siyonizme yarayacak, yine ABDye yarayacak. Demokrasi getirme adına Irakta, Afganistanda, Libyada milyonlarca insan öldürüldü. Beşeri ve diğer bütün değerler altüst edildi. Biz Saadet Partisi olarak açık bir şekilde uyarıyoruz, Amerika demokrasisini bize getirmeden, Orta Doğunun başka ülkelerine getirmeden, aklımızı başımıza almalıyız. Çünkü Amerikan demokrasisinden huzur gelmez refah gelmez. Ne bu ülkeye ne başka ülkeye...
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER