Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: -Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam Birliğini kurmamız gerekmektedir


İZMİR (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İslam coğrafyasının kuşatma ve işgal altında olduğunu ifade ederek, Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam Birliğini kurmamız gerekmektedir dedi.
     Kılıç, partisinin İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bereket ve dayanışma duygularıyla yaşanılan Ramazan ayından sonra bayramda kucaklaşmanın, milleti millet yapan ortak değerlerde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
     İslam dünyasının Ramazana kan ve gözyaşıyla girdiğini, milyonlarca Müslümanın evsiz, su ve ekmeğe muhtaç olduğunu belirten Kılıç, Türkiyenin bu noktada başarılı bir dış politika izleyemediğini savundu.
     Kılıç, İslam coğrafyasının kuşatma ve işgal altında olduğunu ifade ederek, 60 küsur İslam ülkesi güçlerini dağıttıkları için asıl düşmanlarına karşı varlık gösterememektedir. Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam Birliğini kurmamız gerekmektedir. Küresel emperyalizmi durdurabilecek tek şey güçtür. İslam Birliği gerçekleşmeden Ramazanlarda, bayramlarda benzer şeyleri konuşacak, benzer acıları paylaşacağız dile konuştu.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER