Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç:

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: -Batı çöküyor, çökerken kendilerine uygun bir şekilde insanlığı da çökertmek istiyor


ZONGULDAK (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Batı çöküyor, çökerken kendilerine uygun bir şekilde insanlığı da çökertmek istiyor dedi.
     Tongüç, Zonguldak Öğretmenevinde merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, Türkiyenin son 300 yıldır batıya teslim olduğunu söyledi.
     Batının 300 yıldır Türkiyeyi sömürmekle meşgul olduğunu savunan Tongüç, şunları kaydetti:
     Batı Amerikayı keşfetti. Altın ve gümüşü Avrupaya taşıdı. Bunun sonucunda Batı merkezli bir güç yükseldi. Bizim temsil ettiğimiz Anadolu ve etrafındaki güç sistemi de zayıfladı. O günden bugüne bu sömürü değişik sistemlerle devam etmektedir. Bu sömürünün özüne baktığımızda üretimi ve istihdamı olmayan, tamamen yer altı ve yer üstü kaynaklarının batıya pompalanmak üzerine kurulduğunu görmek durumundayız.
     Batı çöküyor, çökerken kendilerine uygun bir şekilde insanlığı da çökertmek istiyor. Yunanistan, İspanya, İtalya ve Portekiz. Bu ülkelerin temel gelir kaynaklarına baktığımızda İtalyayı saymazsak üçü turizm üzerine organize olmuş ülkelerdir ve batmış durumdalar.
     Tongüç, Almanya olmazsa bütün Avrupa çöküşünü çok kısa zamanda tamamlamış olacağını belirterek, Fransanın Maliye girişte acele etmesinin ve oradaki altınla gümüşü taşımaya başlaması buna örnektir. Fransa da dahil olmak üzere Avrupa bir çöküş var. Bu kalıcı bir krizdir diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Köle/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER