Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: -Biz ağır bedel ödemiş bir görüşün temsilcileri olarak elbette dua ediyoruz ki barış sağlanır


SAMSUN (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Biz ağır bedel ödemiş bir görüşün temsilcileri olarak elbette dua ediyoruz ki barış sağlanır dedi.
     Kamalak, partisinin Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen İlkadım 2. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, çözüm sürecine değinerek, İmralıda görüşmeler başlayınca biz dedik ki Kan dökülmesini engelleyici her türlü girişime destek veririz. Çünkü biz bu ülkenin bir serçesinin dahi öldürülmesine rıza gösteremeyiz diye konuştu.
     Üzülerek belirtmeliyim ki İmralıdan barış çıkmaz diyen Kamalak, Terör örgütünün meşrulaşması çıkar. Biz istiyoruz ki bu görüşmeler gerçek bir barışa yol açar. Silahlar bırakıldı deniyor, nerede bırakılan silahlar- Terör olayını çözeyim derken sakın ülkeyi çözmeyiniz. Biz ağır bedel ödemiş bir görüşün temsilcileri olarak elbette dua ediyoruz ki barış sağlanır ifadelerini kullandı.
     Kamalak, İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin önemli bir gelişme olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Elbette 9 şehidimizi İsrailin özür dilemesi geri getirecek değil. Endişemiz var çünkü Türkiyemizin 28 bölgesinde NATO üssü var. Kurtuluş Savaşında büyük bedeller ödeyen illerimizden üçüne patriot füzeleri yerleştirildi. Bu füzelerle kimi vuracaksın diye iktidara soruyorum. Bütün bunlar bir hazırlığın ön parçaları diye endişe ediyoruz. Bu özrün karşılığı yüz binlerce Müslümanın kanı olmasın.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER