Saadet Partisi İl Başkanı Çalışkan:

Saadet Partisi İl Başkanı Çalışkan: Yılbaşı, tüketim çılgınlığını arttırmak üzere kutlanmaya başlanmış bir gecedir


HATAY (A.A) - Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, yılbaşının tüketim çılgınlığını arttırmak üzere kutlanmaya başlanmış bir gece olduğunu belirtti.
     Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin haftalık toplantısında yılbaşı gecesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.
     Noelin Hristiyanlara ait kendi inanışlarına göre ve onların kültürüne de sonradan girmiş olan dini bayramları olarak kutladıkları bir gün olduğunu ifade eden Çalışkan, açıklamasında şunları kaydetti:
     Yılbaşı, tüketim çılgınlığını arttırmak üzere kutlanmaya başlanmış bir gecedir. Yılbaşında yapmalarının sebebi tüketim çılgınlığını aşılamaktır. Yani mesele tamamen duygusaldır. Özellikle çocuklara kendi dinlerini aşılamak için yalan üzerine kurgulanmış bir yaşam tarzı sunmaya çalışıyorlar. Müslüman topluluklarda onların bu oyununa bir şekilde alet olabiliyor. Bu gecenin özelliğini bilmek durumundayız.
     Çalışkan, yılbaşında ağaç katliamı yapılarak, on binlerce çam ağacının kesildiğini, içkinin su gibi içildiğini, çeşitli kumarların oynandığı bir gece olduğunu iddia etti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Saadet Partisi İl Başkanı Çalışkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER