Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan İlyas

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan İlyas Ak: -Hükümet, ABD ve İsrail istihbarat teşkilatlarıyla çalışarak, ülkedeki terör sorununu asla çözemez


KASTAMONU (A.A) - Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlyas Ak, Hükümet, Milli İstihbarat Teşkilatıyla (MİT) değil, ABD ve İsrail istihbarat teşkilatlarıyla çalışarak, ülkedeki terör sorununu asla çözemez dedi.
     Ak, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye, Irak ve Suriyede yaşananlar nedeniyle İslam dünyasının kan gölü içerisinde olduğunu öne süren Ak, bu coğrafyalarda tarihin en büyük oyunlarından birisinin oynadığını savundu.
     Oynan oyundaki planın, Suriyenin parçalanması ve İslam dünyasının birbiriyle savaştırılarak büyük İsrailin kurulması olduğu iddia eden Ak, şöyle konuştu:
     Maalesef bilerek ya da bilmeyerek ülkemizde bu oyuna ortak olmaktadır. Hükümet, ABD ve İsrail istihbarat teşkilatlarıyla çalışarak, ülkedeki terör sorununu asla çözemez. Aksine, yabancı istihbarat teşkilatlarının oyunlarıyla ülkemiz bölünür hale getirilir. Terörün önlenebilmesi için mutlaka İslam Birliğinin olması gerekir. Suriyedeki savaş bizim savaşımız değildir. Biz bu savaşa dahil edildik. Bunu hepimizin bilmesi gerekir.
     Ak, partilerinin ısrarlı açıklamaları ve takibi neticesinde, hükümetin şeker fabrikalarının satılmasından şimdilik vazgeçtiğini öne sürdü.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan İlyas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER