Saadet Partisi Zonguldak İl Yönetim Kurulu

Saadet Partisi Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Yüce: -Türkiye ilgisi olmayan bir savaşın alanı haline getiriliyor


ZONGULDAK (A.A) - Saadet Partisi Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Yüce, Türkiyenin ilgisi olmayan bir savaşın alanı haline getirildiğini iddia etti.
     Yüce, yaptığı açıklamada, Türkiyenin komşularında veya bölgede meydana gelen olayların ülkeyi ilgilendirmeyeceğinin düşünülemez olduğunu belirtti.
     Türkiye ve bölgenin yapılacak bir savaşa doğru hızla sürüklendiğini öne süren Yüce, şunları kaydetti:
     Patriot bataryalarının aktif hale getirilmesinin ardından İsrailin saldırılarını genişleteceği, Suriyeyi daha geniş çaplı vuracağı, İrana da yoklayıcı saldırılar düzenleyeceği muhakkaktır. İsrail Suriyedeki kargaşadan istifade ederek büyük ihtimalle bazı bölgeleri de işgal etmeye yeltenecek. Böylelikle İranın da dahil olacağı bölgesel çatışmalar başlayacaktır. İsraile atılacak her İran füzesi veya kalkan her uçak için, Kürecike kurulan radar sistemi ve patriotlar devreye girecek. İran bu durumda ister istemez kendisini durdurmaya çalışacak Türkiyedeki radar üssü ve patriotlara yönelecektir. Türkiye ilgisi olmayan bir savaşın alanı haline getiriliyor. Ülkemizin bölgesinde büyük çatışmalar çıkmadan ağırlığını koyması ve liderlik rolünü üstlenerek derhal bölgedeki İslam ülkelerini bir araya getirmesi gerekir.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Saadet Partisi Zonguldak İl Yönetim Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER