Sağlık memurunun darbedildiği iddiası

Sağlık memurunun darbedildiği iddiası -Bodrumda bir sağlık memuru görev sırasında trafikte tartıştığı kişi tarafından darbedildiğini iddia ederek polise şikayette bulundu


MUĞLA (A.A) - Bodrumda bir sağlık memuru, görev sırasında trafikte tartıştığı kişi tarafından darbedildiğini iddia ederek, polise şikayette bulundu.
     Bodrum Devlet Hastanesinin Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli sağlık memuru Ali Özmen ve Dr. Necmi Cavlı, evde bakım hizmeti aracıyla bir hastaya bakmak için gittikleri Turgutreis Caddesinde yol kenarına park etti.
     Bu sırada arkadan otomobiliyle gelen A.A, trafikte aksama meydana geldiğini iddia ederek Özmen ve Cavlı ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Özmen, A.A. tarafından darbedilerek sağ gözünden yaralandı. Özmen, Bodrum Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek A.Adan şikayetçi oldu.
     Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, A.Anın kendisine trafiği aksattığı gerekçesiyle saldırdığını iddia ederek, Bana yumruk attı ve darbetti. Biz de önce hastaneye giderek rapor aldık, sonra emniyete gelerek bu kişi hakkında şikayetçi olduk dedi.
     Dr. Cavlı ise hastaya bakmak için yol kenarında durarak alet çantasını aldığını, bu sırada arkadan korna sesleri duyduğunu anlattı. Bunun üzerine A.Anın sinirlendiğini ifade eden Cavlı, Küfür ederek sağlık memurumuza saldırdı ve darbetti. Biz de emniyete giderek şikayetçi olduk diye konuştu.
     Bu arada polis, A.Ayı yakalamak için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sağlık memurunun darbedildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER