Sağlık Müdürü Özbek hastaları evlerinde ziyaret

Sağlık Müdürü Özbek hastaları evlerinde ziyaret etti


BAYBURT (A.A) - Bayburt Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, evde sağlık hizmetleri ve "SODES ile Uzanan Yardım Eli" proje ekibiyle hasta ve yakınlarını ziyaret etti.
     İlk olarak Konursu beldesinde yatağa bağımlı yaşayan osteoporoz hastası Mehmet Karabacakı ziyaret eden Özbek ve beraberindekiler, proje kapsamında temin edilen elektrikli hasta karyolası, ortopedik yatak ve havalı yatağı teslim etti.
     Daha sonra Arpalı beldesinde yatağa bağımlı yaşayan 37 yaşındaki Yakup Tiryakiyi ziyaret eden Özbek, özel yaptırılmış manuel hasta yatağını hasta yakınlarına teslim etti.
     Aynı beldede ikamet eden yatağa bağımlı Gülhan Irmak da ziyaret eden Özbek, bu hastaya ihtiyacı olan elektrikli hasta karyolası, ortopedik yatak ve havalı yatak malzemeleri teslim etti.
     Özbek, proje uygulama birimince yürütülen SODES ile Uzanan Yardım Eli Projesi kapsamında hasta ve yaşlı bakım hizmetlerinin 3 kişilik ekiple sürdürüldüğünü belirterek, "Proje kapsamında bu hizmetler, 8 ay süreyle devam ettirilecek" dedi.
     Hasta ve yaşlılara sosyal destek verilmeye devam edilerek ihtiyaç duydukları medikal malzemelerin kendilerine teslim edildiğini ifade eden Özbek, "Proje uygulama ekibi ve Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin de katıldığı ziyaretler, hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Sağlık Müdürü Özbek hastaları evlerinde ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER