Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -ÇGC Başkanı Esendemir: -Böyle bir davranış hiç bir zaman, özellikle de bir basın kuruluşu çalışanı ve sahibine yakışmaz


ADANA (A.A) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve 2 kurum çalışanının da aralarında bulunduğu 4 kişinin silahlı saldırıya uğramasını kınadı.
     Esendemir, yazılı açıklamasında, olayın basın camiasında büyük üzüntü yarattığını belirterek, böyle bir olayın tasvip edilemeyeceğini ifade etti.
     Esendimer, şöyle devam etti:
     Görevlerini yapmak için çaba sarf eden Basın İlan Kurumu çalışanlarının böyle bir olayda saldırıya uğraması kesinlikle hoş karşılanamaz. Türkiye hukuk devletidir. Denetlemeyle ilgili sorunu olanlar hukuki yoldan haklarını arayabilirler. Böyle bir davranış hiç bir zaman, özellikle de bir basın kuruluşu çalışanı ve sahibine yakışmaz.
     Bu olayı şiddetle kınıyor, görevi başında can veren, görev şehidi kardeşimiz Devrim Ersin Özergine Allahtan rahmet, ailesine ve Basın İlan Kurumu camiasına başsağlığı, yaralı arkadaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER