Sakarya Müftüsü İlyas Serenli:

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli: Kurban Bayramının Sakaryamıza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenâb-ı Allahtan niyaz ediyorum


SAKARYA (A.A) - Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Kurban Bayramının Sakaryaya ülkeye ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.
     Serenli, yaptığı yazılı açıklamada, Allaha gönülden bağlılığın, toplumsal dayanışmanın ve kaynaşmanın güzel örneklerinin verildiği Kurban Bayramını idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Kurban Bayramında birey olarak Allaha karşı sorumluluğu yerine getirdiklerini belirten Serenli, insanların üzerlerinde haklarının olduğunu birbirine muhtaç olduklarını ifade etti.
     Kurban Bayramının soluklanıp kendileri ve yanı başındaki insanları fark etme imkanı sunduğunu vurgulayan Serenli şunları kaydetti:
     İçimizdeki karşılıksız sevme ve verme duygumuzu geliştiren, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren nice bayramlara milletçe barış ve esenlik içerisinde ulaşmaya olan ihtiyacımız ortadadır. Kurban Bayramının Sakaryamıza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenâb-ı Allahtan niyaz ediyorum
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakarya Müftüsü İlyas Serenli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER