Sakatlar Derneğinden AK Parti İl Başkanı

Sakatlar Derneğinden AK Parti İl Başkanı Köktaşa ziyaret


SAMSUN (A.A) - Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaşı ziyaret etti.
     Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Mehmet Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu, yönetim kurulu üyeleri Recep Çağlayan Güner ve Selahattin Asan, Köktaşı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Türkiye Sakatlar Derneğinin ülke genelinde 65 şubesi olduğunu bunlardan birinin de Samsunda faaliyet gösterdiğini dile getiren Yılmaz, Kamu yararına çalışan bir kuruluş olarak aynı zamanda, Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonuna da üyeyiz. Dernek olarak amacımız öncelikli olan sakat bireyleri topluma kazandırmak, tüketici değil, üretici konumuna getirmek, engellileri toplumun ayrımcılığa uğrayan dışlanmış bir kesimi olmaktan, özel olarak da birilerinin yardımına muhtaç olmaktan çıkarmaktır dedi.
     Köktaş ise engellilere kendi ayakları üzerinde durabilmeleri ve hayatlarını devam ettirebilmeleri için maaş, evde bakım hizmeti, kamuda ve özel sektörde iş imkanı sağlanması gibi birçok hak tanıdıklarını söyledi.
     Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesinin çalışmalarını takip ettiklerini vurgulayan Köktaş, Güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyor. Bu anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sakatlar Derneğinden AK Parti İl Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER