Salı pazarı esnafının sorunları görüşüldü

Salı pazarı esnafının sorunları görüşüldü -Kumluca Belediye Başkan Hüsamettin Çetinkaya, Salı pazarı esnafıyla görüşerek yer sıkıntısının çözülmesi için bir hafta süre verdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitim Mahallesinde bulunan Salı pazarı esnafıyla görüşerek, esnaflara yer sıkıntısının çözülmesi için bir hafta süre verdi.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Salı Pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Pazarcı esnaflarının yer konusunda yaşadıkları sıkıntıyı kendilerine aktardıklarını ifade eden Çetinkaya, yaşanan sorunu yerinde görmek ve pazarcı esnafıyla soruna birlikte çözüm bulmak istediklerini söyledi.
     Pazarcı esnafının daha önce Temel Eğitim Mahallesinde yol içinde pazar kurduklarını, buranın uygun olmaması nedeniyle yaklaşık 3 ay öncede belediyeye ait alana taşındığını hatırlatan Çetinkaya, ancak bu kez de yer sorunu yaşadıklarını belirtti.
     Yaşanan soruna ortak çözüm bulmak istediklerini ifade eden Çetinkaya, bulunacak çözümün ise hem pazarcı esnafının hem de pazardan alışveriş yapan vatandaşların menfaatine olmasını istediklerini kaydetti.
     Çetinkaya, şöyle konuştu:
     Salı pazarında pazarcı esnafımız tarafından yer sorunu olduğu yönünde şikayetler geldi. Biz de burada pazarcı esnafımızla sorunu yerinde gördük ve kendileriyle birlikte soruna çözüm aradık. Ben kendilerine bir hafta süre verdim, kendi aralarında istişare edecekler. Salı pazarının yerinin yerinde kalması veya 50. Yıl Mahallesi Afet evleri önündeki yola taşınması konusunda karar verecekler. Biz de alacakları karar doğrultusunda kendilerine yardımcı olacağız.
     Çetinkaya, herhangi bir sorun ve görüş ayrılığı çıkmaması için pazarcılardan aralarında bir heyet oluşturmalarını ve alınacak karara tüm pazarcıların katılımının sağlanması için kendi aralarında toplantı yapmalarını tavsiye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Salı pazarı esnafının sorunları görüşüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER