Salihlide büyükşehir toplantısı

Salihlide büyükşehir toplantısı


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisanın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla belde ve köylere verilen hizmeti artıracağını söyledi.
     Salihlinin Gökeyüp, Ortaköy ve Sindel köylerinde Manisanın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Gökeyüpte düzenlenen toplantıda konuşan Yurttaş, ilçeler, beldeler ve köylerin tek çatı altında hizmet alacağını belirtti.
     Yurttaş, Büyükşehirin elinde toplanan imkanlarla hizmetler çok rahat görülecek. Büyükşehir belediyesi kuracağı şantiyelerle, oluşturacağı uzman ekibiyle en ücra köşede dahi sorunları anında çözecek. Bundan sonra köy yollarının yapımı, köyleri ve beldeleri ilçeye bağlayan yolların yapımı, içme suyu, atık su gibi hizmetler büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olacak dedi.
     Bazı muhalefet partisi temsilcilerinin, köy ve beldelerde büyükşehir düzenlemesiyle ilgili yanlış bilgilendirmede bulunduğunu savunan Yurttaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Muhalefet temsilcileri köylerde ve beldelerde bundan sonra hayvancılık yapılamayacağını, köydeki, beldedeki esnafın işini devam ettiremeyeceğini söylüyorlar. Köylerde hayvancılık yapılamayacağı söylemi tamamen yalan. Büyükşehir Yasası ile belediyelere hayvancılığı destekleme imkanı da veriliyor. Köylülerimiz hayvancılık yapmaya, bugüne kadar nasıl devam ediyorsa aynı şekilde devam edecek. Köylerdeki ve beldelerdeki mevcut işyerleri de ruhsat almış sayılacaklar ve aynı şekilde işlerine devam edecekler.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihlide büyükşehir toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER