Salihlide sebze ve meyve hali yenileniyor

Salihlide sebze ve meyve hali yenileniyor


MANİSA (A.A) - Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Sebze ve Meyve Toptancı Halini standartları yüksek, daha düzenli ve kontrollü bir hale dönüştüreceklerini söyledi.
     Salihli Belediyesine bağlı Sebze ve Meyve Toptancı Hali yenilenmesi projesi, hal esnafına Salihli Belediyesi Seminer Salonunda düzenlenen toplantıyla anlatıldı.
     Salihli Belediye Başkanı Okay, 18 bin metre kare alana sahip hali, standartları yüksek, daha düzenli ve kontrollü bir hale dönüştüreceklerini belirterek esnafa yeni hal için söz verdiklerini anımsattı.
     Ancak hal esnafının yer sorununu aşamamasından dolayı sorun yaşandığını kaydeden Okay, şunları söyledi:
     Biz de mevcut halde iyileştirmelere gideceğiz. Giriş çıkışların kontrol altında tutulması için otomasyon sistemi ve bir kantar daha önceden konulmuştu. Ayrıca halin bitişiğindeki tüp depolarının kısa zaman içerisinde oradan taşınmasıyla müsait bir alan daha oluşacak. Haldeki bu revizyon çalışmaları hakkında esnafımızın görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Çalışmalarımızın arasında hal içerisinde bulunan düzensiz kasa depolarının düzenli ve örtülü kapalı depolara dönüştürmek, araç manevralarını engelleyen orta kısım dükkanları kenarlara taşınacak, çatılar yükseltilecektir.
     Hal Müdürü Gürsel Tuncer de kendilerinin uzun zamandır böyle bir modernizasyonu planladıklarını ifade ederek, Esnafımızla bir araya gelerek neler yapılabilir diye hep birlikte düşündük ve standardı yüksek bir çalışma alanı oluşturmaya karar verdik. Hal esnafımıza ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Nevbahar Kabaklı
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihlide sebze ve meyve hali yenileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER