Salihlide Tümer Ailesi hayırseverlerin desteğini bekliyor

Salihlide Tümer Ailesi hayırseverlerin desteğini bekliyor


MANİSA (A.A) - Salihliye bağlı Mersindere Köyünde zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Tümer Ailesi, hayırseverlerin desteğini bekliyor.
     AA muhabirine açıklama yapan 41 yaşındaki Mehmet Ali Tümer, küçük yaşta ayağına kaynar su döküldüğü için engelli olduğunu, ağır işlerde çalışamadığını, geçici tarım işçiliği yaptığını belirtti. Eşinin gece körlüğü hastası olduğunu ifade eden Tümer, üç çocuklarıyla bir odalı bir evde yaşadıklarını ifade etti.
     Tek düzenli gelir kaynaklarının Salihli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından aldıkları yardım olduğunu kaydeden Tümer, kızı Şehribanın koltuk altında çıkan bezeyi tedavi ettiremediklerini ifade etti.
     Tümer, Kızımı sağlık ocağına götürdük. Sağlık ocağı da bizi hastaneye yönlendirdi. Ancak hastaneye gidecek yol parası dahi bulamadık. Bu nedenle kızımın rahatsızlığına teşhis konulamadı ve tedavisine başlanılamadı. Gerçekten çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyoruz. Özellikle çocuğumuzun tedavisi için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihlide Tümer Ailesi hayırseverlerin desteğini bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER