Salihli Belediyespor sevinemedi

Salihli Belediyespor sevinemedi


MANİSA (A.A) - Salihli Belediyespor, hem futbolda hem de voleybolda haftayı puan kaybıyla kapattı. Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor Çine Madranla 2-2 berabere kalırken, Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubundaki maçta ise Karşıyakaya 3-1 mağlup oldu.
     Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Çine Madran ile Ramiz Turan Stadında karşılaştı. Rakip takımın maçın 23. dakikasında Cavit, 29. dakikasında da Arda ile bulduğu gollerle 2-0 geriye düşen Salihli Belediyespor, ilk yarının uzatma bölümünde ve 80. dakikada Şerif Alinin attığı gollerle karşılaşmadan 2-2 berabere ayrıldı.
     Karşılaşmada Çine Madrandan Cavit ve Muhittin ile Salihli Belediyespordan Veli kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
     Öte yandan, Salihli Belediyespordan Ferhat, maçta bir pozisyonda sakatlandıktan sonra ambulansla Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ferhatın sağlık durumunun, iyi olduğu öğrenildi.
    
     -Voleybolda mağlup-
    
     Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubunda Salihli Spor Salonunda oynan karşılaşmada, ilk iki seti 25-15 ve 25-13 setlerle kaybeden Salihli Belediyespor üçüncü seti 25-22 kazanmasına rağmen, son seti 25-22 geride tamamladı.
     Müsabakayı konuk ekip Karşıyaka, 3-1 galip tamamladı.
     Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, Maça kötü başladık. İlk iki seti çok kolay verdik. Üçüncü seti alarak moral bulduk. Dördüncü sette iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız dedi.
     Maç sonunda takımına destek vermeye gelen Karşıyaka taraftarı, oyuncularını ayakta alkışladı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Salihli Belediyespor sevinemedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER