Şampiyon atıcılara ödül

Şampiyon atıcılara ödül -Muğlada düzenlenen şampiyonada derece elde eden 2 öğrenci, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kısa tarafından ödüllendirildi


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada dereceye giren 2 öğrenci, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa tarafından ödüllendirildi.
     Zirve Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Muğlada düzenlenen şampiyonada Zirve Üniversitesini temsil eden siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrencisi Mehmet Abiş Türkiye şampiyonu, rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü öğrencisi Özge Özinan ise beşinci oldu.
     Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öğrencilerinin derslerde gösterdikleri başarıyı sporda da göstererek kente başarıyla döndüklerini belirtti. Üniversite olarak başarıyı her zaman destelediklerini ifade eden Kısa, sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
     Kültür, sanat ve spor bursu veren Zirve Üniversitesinin, atıcılık dışında eskrim, judo, karate, basketbol gibi 13 branşta spor bursu verdiği bildirildi.
    
     Muhabir Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şampiyon atıcılara ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER