Şampiyon karateciler ev sahibi olacak

Şampiyon karateciler ev sahibi olacak -Sakarya Büyükşehir Belediyesi, erkekler kumite artı 84 kiloda dünya şampiyonu Enes Erkan ve bayanlar kumite 68 kiloda dünya ikincisi Hafsa Şeyda Burucuya ev hediye edecek (Fotoğrafl


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Fransada düzenlenen Dünya Karate Şampiyonasında erkekler kumite artı 84 kiloda dünya şampiyonu olan Enes Erkan ve bayanlar kumite 68 kiloda dünya ikincisi olan Hafsa Şeyda Burucuya ev hediye edecek.
     Milli sporcular, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu ziyaret etti.
     Karate Federasyonu Başkanı Delihasan, sporcuların başarısı için Toçoğlunun büyük emeği olduğunu belirterek, Arkadaşlarımızı çok tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız da başkanımızın emeklerini boşa çıkarmadı. Bizleri çok mutlu etti şeklinde konuştu.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ise karatede başarıyı devam ettirerek, hem Türkiyenin hem de Sakaryanın adını dünyaya duyuracaklarını söyledi.
     Bu başarı tüm Türkiyenin diyen Toçoğlu, Başbakanımızın, federasyonun spora verdiği değerin, çalışmaların ve emeklerin değerlendirilmesinden kaynaklanan bir başarıdır. Sporcularımıza birer ev alacağız inşallah. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Şampiyon karateciler ev sahibi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER