Samsundaki karbonmonoksit zehirlenmesi

Samsundaki karbonmonoksit zehirlenmesi -Gökçeçakmak Barajında nöbet sırasında içerisinde odun yaktıkları tenekeden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 2 güvenlik görevlisi, Çarşamba ilçesinde toprağa verild


SAMSUN (A.A) - Çarşamba ilçesindeki Gökçeçakmak Barajında nöbet sırasında içerisinde odun yaktıkları tenekeden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 2 güvenlik görevlisi toprağa verildi.
     Hayatını kaybeden güvenlik görevlilerinden 26 yaşındaki Murat Tunanın cenazesi, Gökçeçakmak köyündeki evinde helallik alınmasının ardından Eğri Pelit Camisine getirildi. Tunanın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanına defnedildi.
     Yaşamını yitiren diğer güvenlik görevlisi 28 yaşındaki Fuat Bölük için de Porsuk köyü camisinde cenaze töreni düzenlendi. Bölükün cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
     Kardeşi Fuat Bölük ile aynı şirkette görev yapan ve olay gecesindeki nöbetini rahatsızlığı nedeniyle kardeşi Fuata devreden ağabey Osman Bölük, cenaze töreni öncesi fenalaştı. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Osman Bölük, sakinleştirici iğne yapılarak törene katılabildi.
     Cenaze törenlerine, Tuna ve Bölükün yakınları ve vatandaşlar katıldı.
     Gökçeçakmak Barajında gece nöbette olan güvenlik görevlileri Murat Tuna ile Fuat Bölük, nöbet kulübesinin önünde, içerisine odun koydukları tenekeyi yakarak ısınmaya çalışmış, daha sonra tenekeyi kulübe içerisine alan Tuna ile Bölük, burada fenalaşmıştı. Dün sabah saatlerinde mesai arkadaşları, Tuna ile Bölükü kulübede hareketsiz bulmuş, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağızlarından köpük geldiği belirtilen güvenlik görevlilerinin öldüğünü tespit etmişti.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki karbonmonoksit zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER