Sanatçı Haluk Levent, Mersinde konser verdi

Sanatçı Haluk Levent, Mersinde konser verdi


MERSİN (A.A) - Sanatçı Haluk Levent, Mersin Üniversitesi (MEÜ) 18. Kültür ve Spor Şenliği kapsamında konser verdi.
     Şenliğin Çiftliköy Yerleşkesindeki kapanış konserinde sahne alan Levent, yaptığı açıklamada, Yükseköğretim Kurulunu (YÖK) eleştirdiği için uzun yıllardır Mersin Üniversitesinde konser veremediğini söyledi.
     Yaklaşık 9 yıl aradan sonra Mersin Üniversitesinde sahne aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Levent, daha sonra seslendirdiği eserlerle alanı dolduranlara güzel dakikalar yaşattı.
     Levent ayrıca 2013 Akdeniz Oyunlarında görev alan gönülleri sahneye çağırarak, birlikte fotoğraf çektirdi.
     Akdeniz Oyunları Gönüllü Departmanı Direktörü ve MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahap Aksan, oyunların başarılı ve iyi geçmesi halinde bundan sonraki olimpiyatlara ev sahipliği yapma adına önemli bir adım olacağını söyledi.
     Sanatçı Haluk Leventin de kendilerine destek verdiğini ifade eden Aksan, konseri izlemeye gelenleri oyunlarda gönüllü olarak görev almaya çağırdı.
     En başarılı olimpiyatların Sidney Olimpiyatları olduğunu ve bunda gönüllülerin önemli rol oynadığını ifade eden Aksan, Sidneyi geçme şansımız var. Dünyanın en iyi spor organizasyonunu düzenleme şansımız var. Bu da bizim elimizde. Buna sizlerin de desteğini bekliyoruz dedi.
     Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Özdemir, sanatçı Haluk Levente günün anısına çiçek ve plaket verdi.
     (VEG-AYC-MUR)
<< Önceki Haber Sanatçı Haluk Levent, Mersinde konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER