Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı

Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı -AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: Türk Halk Müziğine uzun yıllar önemli hizmetler vermiş, değerli hemşehrimiz Kamil Sönmezin vefatı, sanat camiamız başta olmak üzere bizleri ve sevenlerini derinden


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Türk Halk Müziğine uzun yıllar önemli hizmetler vermiş, değerli hemşehrimiz Kamil Sönmezin vefatı, sanat camiamız başta olmak üzere bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür dedi.
     Hamarat, sanatçı Kamil Sönmezin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
     Hamarat mesajında, şu ifadelere yer verdi:
     Türk Halk Müziğine uzun yıllar önemli hizmetler vermiş, değerli hemşehrimiz Kamil Sönmezin vefatı, sanat camiamız başta olmak üzere bizleri ve sevenlerini derinden üzmüştür. Türk Halk müziğinin muteber ismi Kamil Sönmez, 65 yıllık ömrünü, özellikle Karadeniz yöremize ait türkülerle yoğurarak halkımızın gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Sönmezi, kültür ve sanat dünyamıza kazandırdığı eserlerle her zaman sevgi ve saygıyla anacağız. Merhum Kamil Sönmeze, Yüce Allahtan rahmet ailesine, sevenlerine, Türk Halk Müziği camiasına ve Ordulu hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Sanatçı Kamil Sönmezin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER