Sanica Boru Elazığspor 3 puana hasret

Sanica Boru Elazığspor 3 puana hasret -Bordo-beyazlılar, 8 yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto Süper Ligdeki ilk 5 maçında 3 puanla tanışamadı -Sanica Boru Elazığspor, stadındaki bakım çalışmaları nedeniyle henüz kendi evinde sahaya ç


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor 8 yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto Süper Ligdeki ilk beş maçında 3 puanla tanışamadı.
     Bordo-beyazlı ekip, sezon başında tesis ve stadındaki tadilat çalışmaları nedeniyle bir süre kentte hazırlanma imkanı bulamadı. Ligde ilk üç maçına Ankara ve Erzurumda hazırlanan Sanica Boru Elazığspor, üçüncü hafta oynadığı Kasımpaşa maçının ardından, tadilatın bitmesi dolayısıyla Elazığdaki tesislerinde maçlara hazırlanma imkanı buldu. Buna karşılık, bordo-beyazlılar stadındaki çalışmaların devam etmesi nedeniyle henüz kendi evinde seyircisinin karşısına çıkamadı.
     Ligin 1. haftasında Fenerbahçe ile İzmir Atatürk Stadyumunda 1-1 berabere kalan Gakkoşlar, 2. hafta deplasmanda Trabzonspora 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Bordo-beyazlı takım ligin 3. haftasında İzmir Atatürk Stadyumunda misafir ettiği Kasımpaşaya ve 4. haftada İnönü Stadında Beşiktaşa aynı skorla 3-0 yenildi. Ligin 5. haftasında Bursasporu Ankara 19 Mayıs Stadyumunda konuk eden bordo-beyazlılar, maçta öne geçmesine rağmen sahadan 1-1lik skorla ayrıldı.
     Ligde, 2 maçta berabere kalan, 3 maçta mağlup olan Sanica Boru Elazığspor, aldığı 2 puanla 18 takımlı ligde son sırada yer aldı.
     Oynadığı maçlarda sadece 2 gol atabilen Sanica Boru Elazığspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile birlikte ligin en az gol atan takımı durumunda. Bordo beyazlı ekip kalesinde gördüğü 10 golle de, Kayseri ve Kardemir D.Ç. Karabükspor ile birlikte Spor Toto Süper Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri oldu.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor 3 puana hasret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER