Şanlıurfada ALO 170 hattı hizmete girdi

Şanlıurfada ALO 170 hattı hizmete girdi -Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Pekkan: -Bugün şirket olarak yurt içinde 15, yurt dışında 5 olmak üzere toplam 20 çağrı merkezimizde 10 bin kişiye istihdam sağlıyoruz (Fo


ŞANLIURFA (A.A) - Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, toplam 20 çağrı merkezinde 10 bin kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.
     Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İletişim Merkezi ALO 170 hattı Şanlıurfada hizmete girdi.
     ÇSGB, SGK, İŞKUR, Türksat ve Turkcell Global Bilgi işbirliği ile hizmete giren çağrı merkezi, kurumlarının her türlü mevzuatına ilişkin çağrıların karşılanmasını hedefliyor.
     Toplam 200 kişinin görev yaptığı merkezde, çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında soru, öneri, eleştiri, ihbar, şikayet, başvuru ve talepler etkin ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturuluyor.
     Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, açılışta yaptığı konuşmada, Anadoluya sağlanan istihdamı bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele aldıklarını vurguladı.
     Merkezde önemli bir başarı sağladıklarını ifade eden Pekkan, şunları kaydetti:
     Bugün şirket olarak yurt içinde 15, yurt dışında 5 olmak üzere toplam 20 çağrı merkezimizde 10 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK, İŞKUR ve Türksatın desteği ile Karamandan sonra Şanlıurfada açtığımız ALO 170 hattı ile özellikle kadınların toplumsal yaşamın her aşamasında söz sahibi olmaları gerektiğine inandığımız için kadın istihdamına büyük önem verdik. Bugün iletişim merkezimizdeki çalışanların yüzde 60ı kadınlardan oluşuyor.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada ALO 170 hattı hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER