Şanlıurfada bir kişi başından yaralandı

Şanlıurfada bir kişi başından yaralandı -Ceylanpınar ilçesinde evinde oturan bir kişi, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu başından yaralandı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde evinde oturan bir kişi, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu başından yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Suriye sınırı yakınlarında bulunan Aydınlık Mahallesinde ikinci kattaki evinde oturan Ahmet Özerin (32) başına akşam saatlerinde nereden ateşlendiği henüz belirlenemeyen mermi isabet etti.
     Ağır yaralanan Özer, yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Özer, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
     Bu arada olayı haber alıp hastaneye gelen Özerin yakınları, merminin Suriye tarafından atıldığını iddia ederek, daha önce de bazı kişilerin bu şekilde yaralandığını hatırlattı.
     Polis, hastane çevresinde önlem alarak, vatandaşları dağılmaları konusunda uyardı.
     Öte yandan Özgür Suriye Ordusunun kontrolündeki Rasulaynda akşama doğru yeniden aralıklarla silah sesi duyulmaya başlandı.
    
     -Ceylanpınar Kaymakamı-
    
     Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, AA muhabirinin sorusu üzerine ilçede bir kişinin Suriyeden atıldığı sanılan mermiyle yaralandığını belirtti.
     Yakınlarıyla yapılan görüşmede, yaralının kimseyle husumetinin bulunmadığını öğrendiklerini ifade eden Çenet, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
    
     Muhabir: Sait Aydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfada bir kişi başından yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER