Şanlıurfada toplu açılış töreni düzenlenecek

Şanlıurfada toplu açılış töreni düzenlenecek


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesince, toplu açılış ve temel atma töreni düzenlenecek.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin katılımıyla yapılacak tören, 12 Ağustos Pazar günü Topçu Meydanında gerçekleştirilecek.
     Yeşildirek Köprülü Kavşağı, Cengiz Topel Alt Geçidi, yürüyen merdivenli üst geçit, modern semt pazarının açılışının gerçekleştirileceği törende Topçu Meydanı ve Haleplibahçe Projelerinin de temeli atılacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, vatandaşları törene davet ederek, yürütülen çalışmalarda desteklerinden dolayı Bakan Çelike de teşekkür etti.
     Kentte kısa sürede büyük değişim yaşandığını ifade eden Fakıbaba, şunları kaydetti:
     Göreve geldiğimiz 2004 yılından itibaren gece gündüz durmadan Şanlıurfa için, Şanlıurfalılar için, Şanlıurfanın geleceği için çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. 2004 yılında Şanlıurfayı terk etmeyi düşünen hemşehrilerimiz, şimdi Urfalı olmaktan, Urfada yaşamaktan gurur duyuyor. Sadece hemşehrilerimiz değil dışarıdan gelen misafirler ve yabancılar dahi kentteki değişimden dolayı hayranlıklarını dile getiriyor. Bizler de, halkımızdan aldığımız bu sinerji ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan hizmete giren projelerimizi açıyor, diğer yandan yeni projelerin temellerini atıyoruz. Şanlıurfanın sadece bugününü değil, geleceğini de düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada toplu açılış töreni düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER