Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Harran Kalesinde restorasyon çalışmaları


ŞANLIURFA (A.A) - Tarihi Harran Kalesinde sürdürülen restorasyon çalışmaları sürüyor.
     Yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Müdürü Selami Yıldız, Harran Kalesinde başlatılan restorasyon çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız, restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, 2014 yılında restorasyonun bitirilmesi gerektiğini kaydetti.
     Selami Yıldız, bu tarihten sonra Harran Kalesinin turizmde cazibe merkezi olacağını kaydetti.
    
     -Akçakalespor U19 takımı kupasını aldı
    
     U19 Liginde 2. olarak Türkiye şampiyonasında Şanlıurfayı temsil etmeye hak kazanan Akçakalespor U19 takımına düzenlenen törenle kupası verildi.
     Akçakalede düzenlenen törende, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Bahattin Canbeyli ile ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, Akçakalesporlu genç futbolculara kupa ve madalyalarını verdi.
     Törende konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, emeği geçenlere teşekkür ederek Akçakaleli gençlerin büyük bir başarıya imza attıklarını ifade etti.
     Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa ve Akçakale ilçesini başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydetti.
     Törenin ardından katkılarından dolayı Kaymakam Fırat ile Belediye Başkanı Ayhana plaket verildi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER