Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikro cerrahi ameliyatları


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mikro cerrahi ameliyatlarının yapıldığı bildirildi.
     Şanlıurfa Hastaneler Birliği Genel Sekterliğinden yapılan açıklamada, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Barış Keklik tarafından onarım cerrahisi ameliyatının yapıldığı belirtildi.
     Hastaneye, ayağında elektrik yanığından kaynaklı doku defekti nedeniyle başvuran Bilal Karakuşun yapılan operasyonlarla sağlığına kavuştuğu aktarıldı.
     Açıklamada şunlar kaydedildi:
     22 yaşında Bilal Karakuş isimli hasta elektrik yanığı nedeniyle ayağında doku defekti oluşmuş uzun süren tedaviler ve deri nakilleri sonrası yumuşak doku ve kemik dokuda enfeksiyonlar gelişmiş uzun süre hastanemizde tedavi görmüştür. En son çare olarak bölgenin tamamen temizlenip açık kalan bölgeye uyluk ön yüzden alınan cilt dokusunun damarlarıyla birlikte alınarak serbest olarak eksik olan bölgeye mikro cerrahi yöntemlerle taşınması ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Hasta şifaya kavuşmuş ve normal yaşamına kısa sürede dönmüştür.
    
     -Doktor Olgaça veda yemeği
    
     Tayini çıkan Viranşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Yusuf Olgaça veda gecesi düzenlendi.
     Hastane yönetimi tarafından düzenlenen gecede konuşan Başhekim Sedat Sayılır, Olgaça yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.
     Dr. Olgaç ise kendi için düzenlenen veda gecesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek ilçede görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.
     Olgaçın yeni görev yerinin Adana olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Reşit Dağ
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER