Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Tıp Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet coşkusu


ŞANLIURFA (A.A) - Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.
     Tıp Fakültesi Morfoloji Salonunda yapılan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Geçen hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HRÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şahin Aksoyun anıldığı ve müzik dinletisinin yapılmadığı törende Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Sabuncu ve mezun öğrenciler adına Süheyl Aslan birer konuşma yaptı.
     Tören, Doç. Dr. Yusuf Sezenin, mezun öğrencilere Hipokrat yeminini yaptırmasının ardından sona erdi.
     Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Sabuncu, mezun olan öğrencilerin diplomalarını verdi.
    
     -Vali Güvenç, Kuran kursunu temelini attı
    
     Vali Celalettin Güvenç, hayırsever Ali Gerger tarafından İpekyol Mahallesinde yaptırılan Kuran kursunun temel atma törenine katıldı.
     Güvenç, törende yaptığı konuşmada, hayırlı bir hizmet için bir araya geldiklerini belirtti.
     Bu güzel olaya vesile olan Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçara teşekkür ediyorum diyen Güvenç, 864 metrekarelik alana eğitim yuvası kurulacağını ifade etti. Güvenç, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Burada mutlaka güzel çocuklar yetişecek, huzur içerisinde ibadet edeceksiniz. Kitap okuyacak, taziyelerinizi yapacaksınız. Şu anda Şanlıurfa merkezde bulunan 7 mahallede kültür merkezlerinin inşasına başladık. İhalelerini yaptık, çok şükür amacımız her mahalleye bir eğitim, bir kültür yuvası kazandırmak.
     Konuşmanın ardından kurs binasının temeli atıldı. Törene, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve ilgili daire amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER