Şanlıurfaspora maddi destek

Şanlıurfaspora maddi destek -PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspora 70 bin liralık bağış yapıldı


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspora, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve iş adamı Enver Gülel tarafından 70 bin liralık bağış yapıldı.
     Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor Başkan Vekili Abdülkadir Binici, teknik direktör Bahri Kaya ve iş adamı Enver Güleli makamında kabul etti.
     Ziyaret esnasında Şanlıurfaspora her koşulda destek olduklarını belirten Çiftçi ile Gülel, kulübe 70 bin liralık yardım yaptı.
     Vali Güvenç, takıma verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oyuncuların ikinci yarıda daha başarılı performans göstermelerini beklediklerini söyledi. Kentte birlik ve beraberlik havasının oluşmaya başladığını aktaran Güvenç, şunları kaydetti:
     Ümit ediyorum ki bu birlik beraberlik havası takıma da yarayacaktır. Yeni kongre ile yeni sinerji oluşacaktır. Bugün burada da Karaköprü Belediye Başkanımız kamp giderleri için 30 bin lira, iş adamımız Enver Bey de ikinci yarı hazırlıkları için 40 bin lira ile destek verdi. Takım adına ikisine de çok teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Şanlıurfaspora maddi destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER