Şanlıurfasporun yeni sezon hazırlıkları

Şanlıurfasporun yeni sezon hazırlıkları -Kulüp Başkanı Saraçoğlu: Bu, öyle bir lig ki, şampiyonluğu hedefleyen takım, düşmemeye de oynayabilir


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, Bu, öyle bir lig ki, şampiyonluğu hedefleyen takım, düşmemeye de oynayabilir. Çok zorlu bir lig, biz de iyi takım kurmaya çalışıyoruz dedi.
     Saraçoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfasporun yeni sezon öncesi yaptığı transfer çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi verdi.
     İç transferde teknik direktörün raporu doğrultusunda 11 futbolcuyla anlaştıklarını belirten Saraçoğlu, dış transferde ise 8 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.
     Kemal Saraçoğlu, sarı-yeşilli kulübün bu sezon kadrosuna; Serkan Çalık, Gökhan Güleç, Atacan Öztürk, Serhat Akın, Alfred Sankoh, Ufuk Arslan, Kaan Timurçin ve Hamit Yıldızı kattığını hatırlattı.
     Daha önce anlaştıkları Aydın Karabulut ile Lele Mbelenin ilk etap kamp çalışmalarının ardından yollarını ayırdıklarını bildiren Saraçoğlu, dinamik ve kaliteli bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı.
    
     -İyi takım hazırlıyoruz-
    
     Saraçoğlu, takıma taraftarının sahip çıkmasını beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Çok zor ve kaliteli bir ligdeyiz. Bu sene de en az 12-13 takım çok iyi transferler yapıyor. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Fakat bu demek değil ki garanti şampiyon olacağız. Fakat en azından kötü rüya görmemek için iyi takım kurmaya çalışıyoruz. Mesela geçen yıl Karşıyaka 15 milyon lira harcadı, averajla ligde kaldı. Öbür taraftan 9 milyon lira harcayan Akhisar Belediyespor şampiyon oldu. TFF 1. Lig, tahmin yürütülmesi çok zor bir Lig. Biz de bu konuda çok dikkat etmeye çalışıyoruz. İyi bir takım hazırlıyoruz. İlk maçımız Adanaspor ile. Rakibimiz daha oturmuş bir takım, biz yeni bir kadro ile karşılarına çıkacağız. Fakat kazanmak için elimizden geleni yapacağız.
     Pazartesi gününden itibaren kombine biletlerin satışa çıkacağını da duyuran Saraçoğlu, taraftardan biletlere ilgi göstermelerini istedi.
     Kemal Saraçoğlu, kulüpte sadece antrenman sahası ve stadın ışıklandırılması konusunda bazı sıkıntıların bulunduğunu, bu sorunların sezon öncesi çözülmesini ümit ettiklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş/Eşber Ayaydın/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Şanlıurfasporun yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER